Jelenlegi hely

Hirdetmények

OTDK2019 eredmények

A XXXIV. OTDK Informatika Tudományi Szekciójába összesen 15 dolgozat került be az SZTE-ről.

OTDK I. helyezés - Gera Imre

Gera Imre PTI MSc I. évfolyamos hallgató az OTDK Közgazdaságtudományi szekció "Tőke- és pénzpiacok" tagozatában 1. helyezést ért el. Gratulálunk!

A Szegedi Tudományegyetem is csatlakozott a DEMOLA nemzetközi innovációs hálózathoz

Hatalmas büszkeséggel osztjuk meg veletek, hogy a magyarországi egyetemek közül a Szegedi Tudományegyetem, a Budapesti Műszaki és Gazdasági Egyetemet követően, másodikként csatlakozott a Demola hálózathoz!
A Demola egy világszerte ismert, nemzetközi innovációs hálózat, amely tehetséges egyetemi hallgatók aktív közreműködésével keres kreatív és innovatív megoldásokat valós piaci, ipari és vállalati problémákra.

IoT fejlesztői meetup Szegeden

A T-Systems, a KiBu és a Szegedi Tudományegyetem első közös meetupja Szegeden startol!

Gyertek el és ismerjétek meg a NarrowBand IoT technológia rejtelmeit, hallgassátok meg érdekes előadásainkat hazai fejlesztésekről, sőt még saját NBIoT alapú szenzorotokat is megépíthetitek.

OTP Bank Smart Quiz

Régóta vágysz egy drónra? Akkor biztosítsd be a helyed a SMART Konferencián az OTP Bank játékával és legyél a legjobb 50 játékos között, akik fejenként egy 53.000 Ft értékű belépőjegyet nyernek a konferenciára!
Ha már ott vagy az eseményen, keresd az OTP standot, hogy Tiéd lehessen a drón! Játssz március 25-ig: https://g4e.ecosim.hu/otp_smart!

InfoMentor youtuber

Felhívás

Legyél Te is #InfoMentor Youtuber!

Készíts maximum 15 perc hosszú videókat, amelyek segíthetik a tanulást, illetve hallgatótársaid felkészülését ZH-kra vagy vizsgákra.

A videó témája lehet pl. „feladatmegoldás”, „mire lesz ez jó nekem?!” (válaszolva az oly sokszor hallott kérdésre) vagy „Gólya videó avagy iránytű elsősöknek”.

Prezentációs technikák összegyetemi verseny 2019

TTIK Kari forduló

A verseny célja: Tudományos témák közérthetően, élvezetes előadásmódban.

A Szegedi Tudományegyetem Tehetségpontja tudományos prezentációs versenyt hirdetett azon egyetemi hallgatók számára, akik tehetséget és kedvet éreznek magukban ahhoz, hogy egy
tudományos problémát a közönség számára érthetően, prezentációs eszközök segítségével bemutassanak.

Oldalak